Jouw MPM30 teampagina

Voor de MPM30 voegen we een nieuwe teampagina toe op de website. Een speciale pagina voor jouw team waarop de posities qua vermogen en tijd in de klassementen voor iedere race in één oogopslag te zien zijn!

Mpm30

Uitslagen MPM30

Na afloop van de eerste race zullen de uitslagen op de website gepubliceerd worden en kan je vanaf die pagina doorklikken naar jouw eigen teampagina door op de naam van je boot te klikken.

Uitslagen MPM29

Teampagina

Op jouw teampagina kan je eenvoudig de resultaten van iedere race zien. Ook kan je bekijken op welke plek jouw team in ieder klassement is gefinisht op basis van vermogen en tijd. 

Zo zie je precies zien hoe jouw team er voor staat tijdens MPM en na afloop van MPM is gefinisht.

Teamuitslagen

Race 2, race 3 en de einduitslag

Voor iedere race zullen de resultaten op jouw pagina zichtbaar worden. Voor race 2 worden de uitslagen na de prijsuitreiking op zaterdagavond gepubliceerd. Race 3 en de einduitslag zal na de prijsuitreiking op zondagmiddag op de website te vinden zijn.

Alvast kijkje nemen?

Zoek jouw team op in de uitslagen van vorig jaar en klik op de naam van je boot om naar de teampagina te gaan. Dan weet je meteen weer hoe je het vorig jaar hebt gedaan en wat dit jaar dus te verbeteren valt!