Laatste nieuws.

Inmiddels is de voorselectie voor het leukste roei-evenement achter de rug en zijn wij nog drukker met de laatste voorbereidingen. Hieronder nog wat extra info.

MPM logo 2023

Inschrijven en betalen:

Ben je met je team geselecteerd voor MPM, zorg ervoor dat je uiterlijk woensdag 11 oktober je inschrijving volledig hebt gemaakt en betaald. Mocht je met je team toch besluiten niet mee te kunnen doen. Dan vinden wij dat natuurlijk heel jammer en ongezellig, maar laat het ons weten. Er staan teams in de wachtrij te trappelen om mee te doen. We kunnen ze dan nog op tijd uitnodigen.

Tijdens MPM kunnen jullie je al inschrijven vanaf vrijdagavond 19.30 uur ( in tegenstelling tot een eerder bericht, is dit eerder). Dit voorkomt lange wachtrijen op zaterdag bij de infobalie.

We zullen bij de startnummers al toegangsbandjes voor het feest gaan uitleveren. Maar deze zijn ook nog los te halen bij de infobalie, voor alle reserveroeiers en fans.

Parkeren:

We zijn nog druk aan het sleutelen aan het parkeerplan, dit ivm vele bouwwerkzaamheden in en om Muiden. Let op! In Muiden is betaald parkeren, of parkeren voor vergunningshouders.