MPM32 Wat is er anders!

Voorbereiding MPM32 in volle gang! Ook dit jaar zullen er weer een paar zaken anders zijn.

MPM

Beste roeiers, de eerste voorbereidingen voor Muiden Pampus Muiden zijn al achter de rug. 

Binnenkort zullen we jullie verder gaan informeren over de voorinschrijvingen en de rest van het evenement. 

Ook zullen er dit jaar weer wat veranderingen/verbeteringen zijn rondom de organisatie van het leukste roei evenement van het jaar. Zoals;

  • Dit jaar wordt er op zaterdag niet meer gekraand, zie ook eerder verstuurde mail naar alle roeiers.
  • Bij de voorinschrijving zal er gevraagd worden naar de eventuele naam van het slaapschip. Dit geldt voor teams die op een slaapschip verblijven tijdens het weekend. Zonder naam kom je niet verder in de inschrijfmodule. Denk hier dus nu alvast over na.
  • Aanmelden voor de roeiersmaaltijd gaat straks ook via de inschrijfmodule, ook betalen van de maaltijden zal meteen geregeld worden. Maaltijden bestellen achteraf zal niet meer gaan.
  • Dit jaar gaan we weer werken met de 18- en 18+ bandjes. Je bent er zelf verantwoordelijk voor dat je (of je teamgenoot) het juiste bandje draagt. Blijkt bij controle dat verkeerde bandjes worden gedragen, zal diskwalificatie van het gehele team voor dit jaar en komend jaar plaats vinden.

Houdt voor verdere info de site en de socials in de gaten. Daar zullen we jullie verder informeren. Succes met het roeiseizoen en we hopen jullie allemaal in Muiden te zien op 2 november!